Betsson lanserar Emperor — ett nytt socialt turneringsspel

Betssons dotterbolag Betsafe lanserar idag en helt ny app för socialt sportspel. Emperor är ett turneringsspel där man spelar själv, men tävlar mot andra. Spelarna ges poäng genom att förutsäga händelser under livematcher och där spelarna tävlar mot varandra för att vinna de prispengar som ligger i potten. Appen finns tillgänglig för iOS och Android.

– Vi har sett en ökad efterfrågan på spel som engagerar spelarna under matcherna, därför lanserar vi fotbollsversionen av Emperor i samband med Euro 2016. Jag är övertygad om att det kommer förstärka upplevelsen för våra kunder, säger Jesper Svensson, Chief Commercial Officer, Betsson Malta.

– Detta initiativ ligger i linje med Betssons dotterbolags strategi att ligga i framkant i att tillhandahålla innovativa mobila kundupplevelser. Våra dotterbolag har nu utvecklat 24 unika mobila applikationer, säger Ulrik Bengtsson VD i Betsson AB.

Den första versionen av Emperor kommer att innehålla alla matcher i Euro Championship i Frankrike, men kommer utökas med fler matcher och innehåll när de lokala ligorna startar i höst.

Emperor lanseras av Betsafe idag den 17 juni och kommer inledningsvis finnas tillgänglig för spelare på Betsafes huvudmarknader; Storbritannien, Sverige, Norge och Finland.

Mer information om Betsafes tjänst Emperor finns här: go.betsafe.com/emperor

För ytterligare information, kontakta:
Malin Sparf Rydberg, Kommunikationsdirektör Betsson AB (publ),
tfn: +46 (0)8 506 403 00, malin.sparfrydberg@betssonab.com

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter Märkt