CONVENDUM öppnar nytt kontor i hjärtat av Göteborg

I dag slår CONVENDUM upp portarna till nyproducerade lokaler mitt i centrala Göteborg, i stadens hjärta i centrumnära och charmiga stadsdelen Stampen, intill Trädgårdsföreningen, Centralstationen och Göteborgs evenemangsplats. Det blir bolagets andra etablering i Göteborg. Den första öppnade 2017 på Kungsportsavenyn 21.

En central del av etableringen utgörs av ett state-of-the-art konferenscenter och flera lounger, där företag och medlemmar kan mötas och utbyta idéer i en inspirerande miljö. CONVENDUM erbjuder över 100 kontor för företag som söker flexibla och rymliga premiumkontor med en all-inclusive lösning som inkluderar möbler, teknik och kringsservice i världsklass. Håkan Jeppson, VD för CONVENDUM uttrycker sin glädje över att öppna ny en stor enhet i bästa läget vid centralstationen i Göteborg.

— Vi är väldigt glada för möjligheten att öppna en till fullskalig enhet i en modern fastighet med hög kvalitet i bästa läge vid centralstationen i Göteborg. Vi tilltalas av uttrycket som fastigheten har fått efter ombyggnationen, med mycket glas och en internationell arkitektur, säger Håkan Jeppsson, VD CONVENDUM.

Wallenstam står bakom fastighetens omvandling och påbyggnaden på Stampgatan 14 inkluderar ytterligare 1,5 våning som resulterat i 1,500 nya kvadratmetrar med arbetsytor. CONVENDUM Stampgatan 14 sträcker sig över tre våningsplan med över 100 kontor, flera lounger och ett konferenscenter. Fastigheten har fått både om- och tillbyggnation och ökad energieffektivitet.

— Utvecklingen av Stampgatan 14 har blivit ett riktigt lyft för hela området. Utöver en omfattande om- och tillbyggnation har vi även gjort fastigheten mer energieffektiv med exempelvis solceller på taket. Det är väldigt roligt att kunna välkomna Convendum hit som nu öppnar sin andra etablering i Göteborg, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg samt vice vd för Wallenstam.

CONVENDUMs inflyttning på Stampgatan 14 är inte bara en plats för arbete utan även ett betydande tillskott till den övergripande utvecklingen av centrala Göteborg. Att vara grannar med Göteborgs Centralstation och Nordstan, två av stadens största knutpunkter ger CONVENDUM en strategisk position med närhet till kanalen, Trädgårdsföreningen och Ullevi. Stampen är väl anslutet med tåg, spårvagn och buss vilket underlättar för både företag och besökare.

OM CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms.

KONTAKTUPPGIFTER
Oscar Limbäck, COO
Telefon: +46 (0)707 968 877
E-post: oscar.limback@convendum.se