CONVENDUM öppnar upp på Drottninggatan i Stockholm

CONVENDUM slår idag upp portarna för ytterligare ett Coworking space i centrala Stockholm. Detta blir den fjärde nyöppningen under 2023 för coworkingkedjan som nu erbjuder ytterligare ett Coworking space i Stockholm, på en av de mest prestigefyllda shoppinggatorna i innerstaden. CONVENDUM blir också den första Coworking aktören att öppna upp i Stockholms regeringskvarter.

Det senaste tillskottet som öppnar idag på Drottninggatan 29 är fördelat på fyra våningsplan med ungefär 500 kontorsplatser och erbjuder bland annat flera lounger, ett hundratal kontor- och mötesrum, flera terrasser i olika väderstreck och också flertalet möjligheter för både stora och små företag att hyra in sig och få tillgång till CONVENDUMs tjugo andra Coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

– Vi är väldigt glada över att få täcka in ytterligare en del av de mest centrala delarna i Stockholm, här i regeringskvarteren på Drottninggatan har man nära till precis allt som city har att erbjuda. Vår etablering på Drottninggatan ger en känsla av puls och exklusivitet på bästa läge, Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM

I CONVENDUMs lokaler möts man av stora öppna ytor med fönster i samtliga väderstreck och takåsar samtidigt som man fortfarande känner pulsen från myllret nere på gatunivå. Den stora terrassen ut mot Klara kyrkan är perfekt för både mingel och härliga luncher. Fastigheten på Drottninggatan byggdes 1971 och i fastigheten huserar sedan tidigare bland annat också Espresso house, Netigate och leksaksaffären Lekia.

– Vi hälsar CONVENDUM och deras medlemmar varmt välkomna som hyresgäster hos oss på ytterligare en attraktiv adress. CONVENDUM kompletterar utbudet i city på ett utmärkt sätt och bidrar till en mer dynamisk kontorsmarknad, säger Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef på Fabege.

Under 2023 CONVENDUM även öppnat upp på Birger Jarlsgatan 57 (Spårvagnshallarna), Sveavägen 38 och Brahegatan 10. Senare under året väntas även öppningen av ytterligare ett Coworking space i Koppartråden i Sundbybergs centrum.

Kommande öppningar för CONVENDUM under 2023

  • 1 oktober Löfströms Allé 6 (Koppartråden), Sundbyberg

Läs mer om CONVENDUM

OM CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och hybridkontor i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder.