CONVENDUM tar över driften av Klarnas huvudkontor

Nu tar CONVENDUM steget och breddar sitt tjänste- och produktutbud. Med Coworking som grund och som komplement till CONVENDUMs fyra kärnprodukter Coworking, Private Office, Big Office och Conference erbjuder nu CONVENDUM Office Management, Enterprise Membership och Enterprise Consulting till företag.

— Vi tar nu steget från att vara en Coworking aktör till att bli en Office as a service provider, OaaS där Coworking är en viktig del av vårt produktutbud. Med tanke på att företag i alla storlekar i princip har samma behov, har vi utvecklat nya och bredare produkter för storföretag, säger Håkan Jeppsson, vd på CONVENDUM.

Nyligen lanserades Office Management som innebär att CONVENDUM tar över driften av stora företags kontor. Med det tar CONVENDUM klivet in på mångmiljardmarknaden ”office management”.

— CONVENDUMs office management är en premium tjänst och håller hög ambitions- och hög servicenivå. Vi gör det vi gör på våra egna enheter, men nu även på plats hos företag, säger Håkan Jeppsson.

I dagarna kom nyheten att CONVENDUM tar över driften av betalbolaget Klarnas huvudkontor.

— Vi har en flera år lång och god relation till Klarna och tar nu över driften av deras huvudkontor, säger CONVENDUMs vd Håkan Jeppsson.

CONVENDUMs ytterligare två tjänster i det nya produktutbudet för stora bolag, Enterprise Membership och Enterprise Consulting innebär att stora företag tecknar ett större antal medlemskap, vilka behövs när ett stort företag utanför city vill minska sina kontorsytor på grund av lägre snittbeläggning. För att kunna reducera ytor på huvudkontoret behöver medarbetarna access till öppna ytor och mötesrum på CONVENDUMs alla adresser. Medlemskapen är som alltid personliga. Enterprise Consulting är konsultativ rådgivning till stora företag där CONVENDUM erbjuder behovs- och kostnadsanalyser, samt bistår med att skapa en strategiplattform, policys och implementering av en modern kontorslösning.

CONVENDUM är Sveriges största Coworking aktör och dominerande i sin bransch med en tillväxt på 40%. CONVENDUM går starkt framåt och i år har fyra enheter öppnats och snart ytterligare två.

Vill ni veta mer? Kontakta oss idag!

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder.

Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.