Einar Lindquist ny VD i Cryptzone

Einar Lindquist har utsetts till ny VD i Cryptzone. Einar har en bakgrund från telekombranschen och har under de senaste fyra åren varit VD i Teligent Telecom AB under en turnaround-fas. Han har många års erfarenhet från olika positioner inom Ericssonkoncernen och har även verkat inom riskkapitalsektorn.

”Vi är mycket glada över att Einar tar över VD-rollen i bolaget med hans breda och gedigna kunskaper. Det blir värdefullt i den förändringsfas som Cryptzone befinner sig i. Samtidigt vill vi tacka Jörgen Strömberg, styrelseledamot, som innehaft VD-rollen under en interimsperiod” säger Ilija Batljan, ordförande i bolaget.

För mer information:

Ilija Batljan, Ordförande, Cryptzone Group AB
Tel: +46 705 18 39 67
Einar Lindquist, VD, Cryptzone Group AB
einar.lindquist@cryptzone.com
Tel: +46 704-299 839

Om Cryptzone Group AB (publ):

Cryptzone Group är teknikinnovatörer av proaktiva verktyg för att kontrollera och minska IT-säkerhetsrisk. Detta görs genom att sammaföra människor, processer och teknologi inom de följande fyra huvudområdena: Policy Compliance, Content Security, Secure Access och Endpoint Security. Huvudkontoret ligger i Sverige med säljkontor i Storbritannien, USA och Polen, samt ett omfattande partnernätverk av över 150 globala partners. För mer information om företaget och dess lösningar, besök www.cryptzone.com.

Cryptzone Groups aktie är listad på First North i Sverige, den nordiska alternativa marknaden i NASDAQ OMX. Certified Adviser är Thenberg & Kinde Fondkommission.