Ladbrokes Nordenchef är Årets omvärldsbevakare

Douglas Roos, Nordenchef för spelföretaget Ladbrokes, har utsetts till Årets omvärldsbevakare av Agent25 – Sveriges ledande företag inom modern omvärldsbevakning.

Juryns motivering lyder: ”Douglas Roos genuina omvärldsmedvetenhet ligger till grund för Ladbrokes framgångsrika etablering i Norden. Han har dessutom vid flera tillfällen visat prov på att han insett individens och organisationens möjligheter med digital omvärldsbevakning, inte minst i samband med att de så kallade Gambelli- och Lindman-målen som satt det svenska spelmonopolet i gungning.”

”Omvärldsbevakningsbranschen befinner sig i ett paradigmskifte från offline till online där mediernas nyhetsflöden på internet håller på att få en avgörande vikt”, säger Robert Tinterov, vd för Agent25.

Syftet med priset är att premiera de individer som på olika sätt förstått och kontinuerligt utnyttjar internets kraft i det moderna informationssamhället.

Juryn består av Mia Uggla, Havanna PR, Stigbjörn Ljunggren, statsvetare och samhällsdebattör samt Robert Tinterov, vd för Agent25.

Agent25 är Sveriges största moderna omvärldsbevakningsföretag. Fokus ligger på individuell omvärldsbevakning, där varje person görs till en del av medieflödet

Publicerat den
Kategoriserat som Historik