Net Entertainment ingår partnerskap med Ladbrokes

Net Entertainment har tecknat samarbetsavtal med ett av världens ledande spel och bettingföretag, Ladbrokes. Enligt villkoren i avtalet kommer Net Entertainment att förse operatören med ett urval av browserbaserade och mobila onlinespel.

– Vi är mycket glada över att Ladbrokes har valt Net Entertainment som leverantör av ett urval av våra högkvalitativa spel för distribution genom deras marknadskanaler. Ladbrokes är en av de mest ansedda aktörerna i Storbritannien, och vi är övertygade om att våra spel kommer att bli väl mottagna av Ladbrokes spelare, säger Björn Krantz, Chef för GMO och VD Net
Entertainment Malta Ltd.

– Net Entertainments exponering i Storbritannien har ökat kraftigt under senaste året, vilket också är i linje med vår strategiska plan att bygga upp en solid och långsiktig affärsrelation med våra brittiska partners. Ladbrokes kommer initialt att lansera några av Net Entertainments best in class spel, vilka sedan gradvis kommer att öka i antal över tid. Denna affär kommer att ytterligare stärka vår position i Storbritannien, och bekräftar den tillit och det förtroende som våra partners har för vårt operationella och tekniska ledarskap, avslutar Krantz.

– Vi är tydliga i vårt löfte att arbeta med best-of-breed leverantörer och Net Entertainment passar verkligen in i denna kategori, säger Richard Poole, Head of Product, Ladbrokes eGaming.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Björn Krantz, Chef för GMO och VD Net Entertainment Malta Ltd,
Tel. +356 79 88 47 34, bjorn.krantz@netent.com

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter Märkt