Rasta Group ny restaurangoperatör på ÅbyTravet

Rasta Group och ÅbyTravet har träffat en överenskommelse innebärande att Rasta Group kommer att driva all restaurang-, konferens- och kioskverksamhet på Åby Travbana.

ÅbyTravet har som mål att bli världens modernaste travbana och kommer att -tillsammans med Rasta – investera så att restaurangerna och kioskerna får ett nytt utseende och utbud. Omsättningen uppgår för närvarande till ca 20 miljoner på årsbasis.

Rasta kommer att som samarbetspartners använda bl. a. exklusiva Göteborgsrestaurangen Jungman Jansson, Harrys Pubar och Scan. 

För Rasta är detta ytterligare ett steg att driva restaurang- och konferensverksamhet på arenor och det är en fin fjäder i hatten att få delta i den nysatsning som sker på Åbytravet.

För mer information kontakta:

Jan Bengtsson

VD Rasta Group AB(publ.)

 031-725 95 02 alt. 0707-20 20 60

Rasta Group AB är listat på First North, och ”Certified Adviser” är Thenberg & Kinde Fondkommission AB. Bolaget driver genom dotterbolaget Rasta Sverige AB Sveriges största kedja (19 st) av serviceanläggningar längs vägen och en varuhusrestaurang. Se även www.rasta.se.

Vidare drivs via dotterbolaget Ullevi Konferens och Kiosker AB all konferens, restaurang- och kioskverksamhet på Nya Ullevi i Göteborg, en av Skandinaviens ledande utomhusarenor. Se även www.ullevi.info.

Rasta finns på följande platser:

Hallandsåsen, Snapparp, Sjöboda Öst/Väst, Tanum, Svinesund, Brålanda, Grums, Vårgårda, Mariestad, Ulricehamn, Brunstorp-Huskvarna, Götene, Ödeshög, Kalmar, Nyköpingsbro Öst/Väst, Mölletofta, Tönnebro och varuhusrestaurangen på KF i Strömstad.

Publicerat den
Kategoriserat som Historik