Storvinst på Ladbrokes Trippel – 2 miljoner kronor till Michel Alberti från Stockholm

 

Michel Alberti som till vardags arbetar på Svenska spels Casino Cosmopol hade verkligen fru Fortuna med sig på fredagskvällen. Michel köpte två lotter, båda med vinst. Den första gav 25 kronor och den andra 2 miljoner kronor.

 

Ladbrokes Trippel betalar ut hela 85 % mer i vinster jämfört med den statliga trisslotten. En vinst om 1 miljon kronor på Triss® innebär istället 2 miljoner kronor på Ladbrokes Trippel.

 

”När jag såg att Ladbrokes Trippel hade sjukt bra odds ville jag testa något nytt” säger Michael Alberti, som fortsätter ”normalt spelar jag alltid på odds men i helgen ville öka på spänningen”.

 

”Detta är ett utmärkt exempel på att konsumenterna är vinnare då statliga Svenska Spel utsätts för konkurrens, i detta fall vinner Michel hela 1 miljon kronor mer än om han hade spelat hos staten” säger Douglas Roos, VD för Ladbrokes i Norden.

 

Bild på vinnaren finns att hämta på www.ladbrokes.se

 

För mer information om Ladbrokes Trippel:

 Vinnaren Michel Alberti 0702-42 31 32

 Douglas Roos, Ladbrokes VD Norden, 08-407 64 40, 0707-35 21 25, douglas.roos@ladbrokes.se.

 

Ladbrokes är världens största bookmaker och en del av Hilton Group PLC som är noterat på Londonbörsen. Ladbrokes omsatte ca 94 miljarder kronor 2003 och sysselsätter 12 000 personer. Bolaget driver 2500 spelbutiker i Storbritannien, Irland och Belgien. Ladbrokes.com har idag över 1,1 miljon medlemmar.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter