Tidernas största pokerturnering på Internet – 14 miljoner i vinster

En historisk pokertävling har nu fått sitt avstamp på Ladbrokes.com: Poker Mi££ion. Detta är den största pokertävlingen på Internet någonsin med en total prispott på 14 miljoner kronor. Ladbrokes har pumpat in närmare 9 miljoner kronor extra i prispotten och vinnaren går hem som dollarmiljonär med över 7 miljoner kronor.

 

Varje dag omsätter svenskar mellan 35-40 miljoner kronor i potter hos Ladbrokes.com. 40 0000 svenskar har registrerat sig för pokerspel hos Ladbrokes. Ladbrokes poker är det största europeiska varumärket för poker på nätet och totalt spelar mer än 14 000 personer poker varje dygn.

 

Ladbrokes erbjuder ett stort antal gratisturneringar under november och december för att möta det massiva intresse som pokerspelare visat för Poker Mi££ion. De kvalificeringar som sker på Internet under perioden samlar upp 72 personer av Europas absoluta pokerelit. Finalen går av stapeln i juli 2005 och är tv-sänd

 

Henrik Nilsson, Poker Manager hos Ladbrokes, förutsäger att ett stort antal svenskar kommer att vara bland de 72 som spelar den tv-sända finalen i juli.

 

Nilsson säger i en kommentar: ”Vi svenskar har nått en tätplats inom pokern på kort tid och Norden har som ingen annan region i Europa tagit till sig poker på nätet.”

 

”Inte minst gymnasieläraren och Växjöbon Peter Liljedahls tredjeplats på den nyligen avslutade Ladbrokes Poker Cruise visar tydligt att förflyttningen från nätspel till de traditionella pokerborden är okomplicerad.” avslutar Henrik Nilsson

 

Peter Liljedahl vann närmare 500 000 kronor i en tävling arrangerad av Ladbrokes Poker.

 

För mer information:

 

www.ladbrokespoker.com

 

Henrik Nilsson, Ladbrokes Poker Manager, +44 787 66 84 296, henrik.nilsson@ladbrokes.co.uk

 

Douglas Roos, Ladbrokes VD i Norden, + 46 707 35 21 25, douglas.roos@ladbrokes.se

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter