Knutsson Holdings blir en större ägare i DRIFTER WORLD

Drifter World har stängt en framgångsrik finansieringsrunda där Knutsson Holdings har kommit in som en betydande aktieägare. Knutsson Holdings är en välrenommerad investerare med en långsiktig investeringshorisont och investerar över olika sektorer i bolag med lovande potential.
 

”Vi ser Drifter World’s teknologi som den bästa och smidigaste vägen framåt för fastighetsägare och slutanvändare. Denna investering understryker vår dedikation till branscher med lovande tillväxtutsikter, med Drifter World i spetsen,” uttalade Michael Knutsson, VD och ägare av Knutsson Holdings.
 

”Att ha Knutsson Holdings ombord är fantastiskt för Drifter. Det positionerar oss perfekt för att fortsätta förändra och förbättra parkeringsbranschen för alla inblandade,” sa Michael Persson, ordförande och medgrundare av Drifter World.

Drifter World revolutionerar parkeringshantering genom att använda avancerad teknik, artificiell intelligens och smarta sensorer. Vårt AI-drivna ekosystem erbjuder sömlösa betalningslösningar, upptäcker överträdelser, optimerar parkeringsplatser och tillhandahåller realtidsinformation om beläggning och miljödata. Drifter World prioriterar användarupplevelsen, enkelhet och tillgänglighet för både ägare av parkeringsplatser och bilister.


För mer information, kontakta gärna:
Michael Persson
Tel: +46 709 12 12 91
Email: michael.persson@drifterworld.se 
 www.knutsson.se
www.drifterworld.se