Scout Gaming har erhållit licens för vadhållning

Scout Gaming Group har erhållit licens från Malta Gaming Authority som möjliggör för Scout Gaming att tillhandahålla spel avseende vadhållning, till operatörer verksamma under jurisdiktionen.

Scout Gaming har beviljats tillstånd från Malta Gaming Authority (MGA) att erbjuda sina nyutvecklade produkter till operatörer licensierade under MGA. Som ett led i bolagets strategi att erbjuda ytterligare sportspel väntas ett flertal nya spel lanseras under andra halvåret.

”Vår underliggande prissättning av spelarna ligger till grund för ytterligare produkter som är oddsrelaterade, en förutsättning för att lansera dessa i Europa har varit en licens. Därav är jag glad att vi nu kan påbörja utrullning. Vi har redan ett flertal befintliga kunder som visat intresse för dessa och dessutom är en av produkterna redan lanserad på den indiska marknaden”, kommenterar Scout Gamings vd, Andreas Ternström.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Ternström, vd, Scout Gaming

Tel: +46 706 770 660

E-mail: andreas.ternstrom@scoutgaminggroup.com

Om Scout Gaming Group
Scout Gaming Group är en licensierad och reglerad leverantör av B2B Fantasy Sports och poolbetting. Företaget erbjuder en flexibel och anpassningsbar nätverksbaserad Fantasy Sports-lösning med stöd för de flesta sporter och ligor. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige med utveckling och verksamhet i Bergen, Norge och Lviv, Ukraina. Försäljning, support och produktutveckling hanteras från kontoret på Malta. För mer information om bolaget, vänligen besök: www.scoutgaminggroup.com. Bolaget är noterat på Nasdaq First North.