Snapcat byter namn till Rasta

Styrelsen i Snapcat AB (publ) kommer till nästa bolagsstämma föreslå ett namnbyte till Rasta.

 Anledningen är att Rasta bättre återspeglar den verksamhet som bedrivs i koncernen. Namnbytet är också ett led i företagets strategi att stärka varumärket Rasta. Den expansion av verksamheten, som är bolagets målsättning, kommer ske inom sektorer där varumärket Rasta är användbart.

 Den 28 januari öppnades den första Burger King-anläggningen i Rastas regi i Grums, lagom till att skidsäsongen har startat. Första helgens försäljning var över förväntan. Rastas nästa steg är att göra en utvärdering av samarbetet för att se vilka fler anläggningar som kan vara lämpliga att komplettera med Burger King-konceptet.

För mer information kontakta:

 Jan Bengtsson

 VD Snapcat AB

 Tel 031-725 95 29

 Mobil 070-720 20 60

 Epost: jan.bengtsson@snapcat.se

 

Snapcat AB (publ) förvärvade den 1 juli 2004 Rasta-koncernen, som f.n. består av tretton egna anläggningar, två franchisetagare och tre utarrenderade anläggningar. Snapcat handlas på Göteborgs OTC-lista och har ca 750 aktieägare.

 

Rasta finns på följande femton platser: Hallandsåsen, Snapparp, Tanum, Svinesund, Lilla Edet, Brålanda, Grums, Vårgårda, Mariestad, Ulricehamn, Ödeshög, Kalmar, Nyköpingsbro Öst/Väst, Malmbyhus/Strängnäs.

 

Se även www.rasta.se

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter